Uvjeti kupnje

Samo za tvrtke, udruge i druge pravne subjekte.

Ne odgovaramo za eventualne pogreške na web stranici, zadržavamo pravo promjene cijena.

Minimalna vrijednost narudžbe:

Minimalna vrijednost narudžbe nije definirana. Za narudžbe ispod 300 € naplaćujemo administrativni trošak 25€ + trošak isporuke 40 €.

U svojoj narudžbi navedite sljedeće:

Boju, broj artikla i količinu proizvoda koji se naručuje.

Ako tražite i tisak, u narudžbi navedite u koliko boja želite. (cijene tiska su po boji/poziciji/komadu, tehnički trošak pripreme je po boji)

Unesite boju logotipa

Ako ne tražite logotip u crnoj, bijeloj ili srebrnoj boji, unesite odgovarajući PMS kod boje (u Pantone Solid Coated ljestvici boja). U slučaju tampon tiska ili sitotiska, ako površina predmeta nije bijela (ili dosta svijetla), kod nekih boja logotipa može biti potreban dodatni bijeli otisak ispod boje tiska - iz tehnoloških razloga . U tom slučaju, tisak 1 dodatne boje mora biti uračunat u troškove. U slučaju vaše narudžbe, uvijek možemo unaprijed procijeniti je li potreban dodatni bijeli tehnički otisak na temelju određene boje logotipa i artikla koji se ukrašava.

U slučaju graviranja, boja logotipa ovisi o materijalu proizvoda, tako da ispis jedinstvene boje nije moguć ovom tehnologijom.

Pošaljite logotip i grafiku

Svoj digitalizirani logotip i grafički materijal možete poslati na e-mail adresu svog voditelja kupaca. Grafički materijal logotipa može se koristiti samo u vektorskom grafičkom formatu, koji može biti "cdr" format kreiran s Corel Drawom, "ai" ili "eps" format kreiran s Adobe Illustratorom. Molimo Vas da tekstualne dijelove jedinstvene grafike i logotipa pretvorite u krivulju i postavite ih u materijal. Ako vaš digitalizirani logotip ili grafički materijal nije vektorski (npr. jpg, tif, psd, gif, itd.), moramo ih vektorizirati za odgovarajuću kvalitetu.

Naknada za to je 50 do 100 eura neto po logotipu.

Priprema grafičkog rješenja (artworka)

Uvijek izrađujemo vizualni dizajn za tisak logotipa na proizvod. Grafičko rješenje temeljeno na vašoj narudžbi bit će vam poslano na odobrenje putem e-maila u roku od dva radna dana nakon prispijeća odgovarajućeg grafičkog materijala koji ste poslali. Ako to nije učinjeno, obratite se našoj tvrtki, jer dovršetak rada na logotipu vaše narudžbe može se započeti tek nakon odobrenja ovog dokumenta.

U slučaju brendiranja proizvoda, rok isporuke se računa od isporuke grafike u odgovarajućem formatu i prihvaćanja grafičkog rješenja.

Cijene

Naše cijene su izražene u EUR, bez PDV-a i vrijede do izlaska sljedećeg kataloga.

U cijene nije uračunat trošak brendiranja.

Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave. Cijene navedene u našoj potvrdi narudžbe su konačne cijene.

Tehnički trošak uključuje trošak filma, klišea i strojne postavke potrebne za tisak, a računa se po boji. Jedinična cijena brendiranja je po boji/poziciji/komadu.

Uvjeti prijevoza

Za narudžbe ispod 900 € naplaćujemo trošak isporuke 40 €. Narudžbe iznad 900 € uključuju besplatnu isporuku, osim ako je drugačije naznačeno, zbog posebnih dimenzija, osjetljivosti robe itd.

Razlike

U skladu s europskom praksom industrije promotivnih poklona, ​​isporučena i fakturirana količina može odstupati +/- 5% od naručene količine.

Isporučeni artikli mogu se neznatno razlikovati u boji, veličini i dizajnu od onih objavljenih u katalogu ili od prethodno isporučenih. S obzirom da se logo tiska na različite materijale i različite osnovne boje za svaki proizvod, možemo ispisati samo tražene boje logotipa s približnom točnošću boja. Boje u katalogu i na web stranici su okvirne.