Promotivni proizvodi za manje stresa na radnome mjestu

Promotivni proizvodi za manje stresa na radnome mjestu

Nažalost, sve više smo pod stresom i često tjeskobni, a epidemija koronavirusa to je još više produbila. Zato, kao menadžer tvrtke, morate stvoriti okruženje u kojem se Vaši kolege mogu opustiti i napuniti energijom.

Zašto ove alate protiv stresa ne biste poklonili svojim kolegama u obliku promotivnih poklona? Ili čak kao promidžbeni poklon za poticanje drugih menadžera da se na ovaj način brinu za mentalnu dobrobit svojih zaposlenika?

U ovom smo članku prikupili ideje koje oslobađaju od stresa, povećavaju produktivnost, privremeno isključuju mozak, ukratko: stvaraju uredsko blagostanje.

Promotivne antistres loptice s logotipom

Ima li boljeg načina za oslobađanje od stresa od antistres loptice? Mala loptica koja se može stisnuti pravi je klasik.

Nažalost, napetost na poslu, koliko god naša sredina bila progresivna, prisutna je gotovo svugdje, bez iznimke. Budući da se stres najčešće manifestira kao napetost mišića, ritmično pritiskanje lopte pomaže u otpuštanju te vrste stresa.

Kako se mišići skupljaju, a zatim opuštaju, napetost u tijelu postupno jenjava, a ovaj pokret pomaže i kod koncentracije.

Na web stranici Spark Promotionsa možete naručiti vlastitu brendiranu antistres lopticu u nekoliko zabavnih boja.

Boje za ublažavanje stresa

Mindfulness bojanke su prodrle u javnost prije nekoliko godina i odmah su stekle veliku popularnost. Čak je i poznati psiholog Carl Jung govorio o blagotvornom učinku bojanja.

Samo bojanje je nevjerojatno jednostavan, ali učinkovit način da isključite svoj mozak. Zato što se morate fokusirati na jednu stvar, što skreće pozornost s trenutnog problema. Razlog tome je što bojanje smiruje strah, emocije, regulacijski centar mozga i pomaže koncentraciji. Uz sve to, bojanje nas također vraća u djetinjstvo, a ujedno pruža koloristu vrlo ugodno iskustvo iscjeljivanja.

Svoju brendiranu bojanku možete obogatiti setom brendiranih bojica.

Fidget Spinner

Prema istraživanjima, Figdet Spinner (popularan prije nekoliko godina) može pomoći u održavanju razine stresa pod kontrolom, a također poboljšava sposobnost koncentracije.

Fidget spinner možete naručiti u dvije boje, potpuno prilagođene vašem brendu.

Fitness trake

Trake za fitness djeluju slično kao i antistres loptice: i ovdje kontrakcija i opuštanje mišića ublažava stres.

Međutim, bitna razlika je u tome što se traka može koristiti ne samo rukom, već i nogom. Tako može biti savršena za  kolege koji su stalno na nogama.

Brendirane fitness trake možete naručiti u nekoliko različitih boja.

Sat za fitness

Na kraju, ali ne i najmanje važno, vrijedi aktivirati naše kolege suptilnim znakom: na primjer, satom za fitness. Sat pokazuje točno vrijeme, ima štopericu, pedometar i brojač kalorija.

Sport je možda najbolji lijek protiv stresa: pospješuje cirkulaciju krvi, smanjuje nervozu, živčani umor, a dugoročno dobro utječe na sposobnost koncentracije i uma.

Naš crni fitness sat možete naručiti klikom na link.