Što se može očekivati od agencije za promotivne proizvode?

Što se može očekivati od agencije za promotivne proizvode?

Na temelju kojih kriterija možemo odrediti s kime ćemo raditi?

Mnogi znaju da su promotivni pokloni jedan od najučinkovitijih marketinških alata koji se koriste za korporativni imidž i izgradnju brenda. Međutim, više nije tako jasno kako bi ova marketinška metoda trebala biti najučinkovitija za nas. Želimo znati da je ovaj zadatak u najsigurnijim mogućim rukama, kako bismo dobili najbolje rješenje prema našim potrebama. Iz tog razloga hrabro se obraćamo agenciji za promotivne poklone, ali što točno očekujemo od takve tvrtke?

· Dugu prisutnost na tržištu

· Profesionalne savjete

· Široki izbor

· Profesionalnu izvedbu

· Glatki proces

· Konkurentne cijene

Biti dugo prisutan na tržištu

Neki od važnih aspekata su dobra reputacija tvrtke, aktivnost kroz dug period i dostupnost dovoljno informacija o tvrtki. Jaka korporativna povijest ključna je za izgradnju povjerenja i ulaganje našeg novca. Još više povjerenja ulijeva međunarodna tvrtka koja je stalno prisutna u nekoliko europskih zemalja.

Profesionalni savjeti

Možete imati mnogo pitanja pri odabiru promotivnog proizvoda. Koji proizvod da izaberem, koji bi mi bio najbolji? Može li se moj logo postaviti na proizvod koji sam odabrao itd.? Profesionalno organizirana tvrtka za promotivne poklone može pomoći u svemu tome.

Široki izbor

Neophodno je da agencija za promotivne proizvode ima širok asortiman proizvoda kako bi svojim klijentima mogla pružiti što je moguće više izbora. Puno je bolje ako ne morate birati između 2 olovke, već je dostupno 20-30 različitih stilova, boja, materijala i, naravno, cijena. Na taj način možemo biti sigurni da ćemo pronaći pravo rješenje za sebe.

Profesionalna izvedba

Željeli biste dobiti najbolje rješenje, tako da agencija preuzme cijeli proces od proizvodnje do isporuke, čime će vama uštedjeti puno vremena. Očekujete kvalitetan, kreativan dizajn, uz poštivanje rokova. Prije početka projekta važno je imati vizualni plan u kojem možemo vidjeti podudaraju li se koncepti. Nakon što naručite proizvode, želite sjediti i čekati da promotivni dar stigne na vrijeme, što će igrati veliku ulogu u izgradnji vašeg brenda.

Glatki procesi

Jako je važno da procesi teku glatko. Radujemo se brzom odgovoru na bilo koji zahtjev, pitanje ili problem. Najbolje je znati da je zadatak u dobrim rukama i da sve ide prema planu.

Konkurentne cijene

Jedno od naših najvažnijih očekivanja pri odabiru agencije je odgovarajuća cijena. Ne bismo željeli premašiti zadani budžet, stoga je realna cijena bitan dio uspješne suradnje.

U Sparku nastojimo zadovoljiti sve potrebe, udovoljiti pojedinačnim zahtjevima kao i realizirati evergreen projekte. Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte!